Direct naar de inhoud.

Over ons

Ik ben Thea Pathuis, ik ben getrouwd met Jakob en heb twee (inmiddels) volwassen zonen en ik woon in Stadskanaal. Lang geleden heb ik de Landbouw school gedaan en daarna heb ik jarenlang gewerkt als caissière in een bouwmarkt. Ik heb altijd pony’s gehad om te berijden en te verzorgen. Daarnaast hebben wij thuis allerlei andere dieren gehouden.

In 2008 ben ik met de zorgboerderij Unike Kidz begonnen. Mede door de positieve ervaring die ik zag bij mijn eigen zoon, die een autisme spectrum stoornis heeft in combinatie met ADHD, ben ik mij gaan verdiepen in het contact tussen dieren en personen met een beperking.

In 2019 vernam ik dat het voor (jong)volwassenen net zo belangrijk is om ook kleinschalige begeleiding te kunnen krijgen. Hierdoor heb ik mijn aanbod verbreedt en de naam veranderd naar zorgboerderij Unike Stee.

Ik heb de cursus paardrij-instructrice bij het KNHS gevolgd en de opleiding MBO gehandicaptenzorg gedaan, welke beide aansluiten bij mijn doelgroep. Wat ik belangrijk vind is de persoonlijke aanpak, de zorg om mijn deelnemers en dit alles in een kleinschalige, huiselijke en veilige leeromgeving, waar ruimte is voor individuele aandacht.

Voor ieder zorg op maat